Firmy z branży produkcji spożywczej na przestrzeni ostatnich lat podejmowały szereg działań w zakresie uatrakcyjnienia benefitów dla swoich pracowników. Z naszych obserwacji prowadzonych podczas analiz świadczeń pozapłacowych wynika, że poszukiwane są benefity, które zapewnią pracownikom tzw. work life balance. Zmienia się ich oblicze, a to ma wpływ na stabilność zatrudnienia w firmie. Często rodzaj benefitów to czynnik decydujący o utrzymaniu obecnych i pozyskaniu nowych pracowników.
Przygotowaliśmy materiał, który pomoże Państwu wybrać:
✔️ benefity dla pracowników, których koszty znacząco nie obciążą budżetu firmy,
✔️ rozwiązania, które wygenerują dodatkowe oszczędności i obniżą koszt benefitów.
Szczegółowe informacje znajdują się w naszym materiale video:
Można umówić się na bezpłatną konsultację z naszymi ekspertami. Z chęcią przedstawią potencjał oszczędnościowy naszych rozwiązań w Państwa firmie.